January 26, 2011

AYUN AYUNAR:)

mesty macam pelik aje bile baca title kan?

actually this entry nak sembangsembang la about the new of me! but not all time laa, maksudnye, time aku jady student aku still the old of shemaa, :)

bukan ape, aku nie tak confident sangat la nak make style for my hijab, even fashion kat UiTM nie dah maju dah, student tak malumalu dressup, but my principles datang sini nak study ! not for fashion !

so, aku decide, dressup, makeup, and hijab style bile aku luar dari UiTM nie. :)

ishh, aku nie banyak membebel laa, nak cite about ayun nie kan ?
ayun ayunar nie, someone that give me inspiration for me to be more confident bile nak berdepan dengan orang ramai, TQVM ayun !

aku beli shawls and inner ayunar nie about 20 pieces tau ! bnyak kan ? but all of that, the payment tu my mama la uruskan, hehe :) aku pakai aje, sayang mama la ! mmmuuuaaahhh !

ini la ayun ayunar ! sweet kan? but dah berpunyee oke ! *jangan kacoo, tngok aje :)



nie pula saye :)






2 comments:

mq said...

hi sheema!
saya tag awak untuk join contest senyum xnampak gigi, tengok tau kat blog saya, thankss :D

shemaa masyii said...

thanks, i will :)