February 23, 2011

BUDAK YANG SUKE MENGE'LIKE' :D

nie entry bukan nak cite pasal auta ! tapy fakta, *HAHA
ini entry pasal satu budak yang suke menge'like' sume photo, sume status
and also ape2 aje yang korang pos, if korang jady friend dye laa, HEHEHE :)

ha, jom la ramai2 add dye kat FB supaya dye tak putus2 menge'like' orang,
budk nie, bernama, ahmad muklis, cari2 cepat ! ;P

padan muke kamuu muklis ! HAHA *evillaugh

nak bukti pasal like2 budak nie? ha, usha sini kejap !


nie yg member aku post la, like jugak even member aku kate aku gemok ! :(



photo? of course la budak nie suke terjah and like :)



korang ingat status aku aje kew? SEMUA kan aku dah cakap?
so, semua laa yang jady friend dye :)





oke, nie pulak :D
ini lelaki sangat suke laa onlinee, so, bilee ak pikir2 kenape laa budak nie suke menge'like'?
aku dapat satu konklusi bak kate HUJAN,
dye sukee like semuanye sebab dye kerap onlinee , HAHA *ngek laa kau shemaa !


*nothing special about this entry, just don know nak buat entry ape, sowie En. Ahmad Muklis :)
jangan marah saye, saye menambahkan kawan kamuu untuk kamuu lebih mudah like :)
sambil2 menambahkan ke famousan kamu :)
RILEX BABE ! :P

4 comments:

beeha ben said...

oh..ahmad muklis adik saya! adoiyai! hahah...

DO VISIT MINE!:)
http://sepatukacasindarella.blogspot.com/

shemaa masyii said...

adek kamuu ??

beeha ben said...

yup2..he is my lil brother! teehe..

fairuz jamaludin said...
This comment has been removed by the author.