July 01, 2011

BOSAN? NIE LAA RAKYAT JELATA YANG BEST BELOG NYA :)

salam all :)
rasa berabad tak update kan, u'all tnggu i? wahh, terharuu beb ! macam full aje pengikutnye 
anyway, back to the topic ! actually ak slaloo aje onlinee, just kemalasan mengatasi untuk berbelog nie.
finally, ada juga sisasisa kerajinan nie nak update belog.
nak cite pasal belog yang shemaa suke belekbelek tiap kali online, ada la dalam 3 - 4 belog.
on aje wireless streamyx nie, trus switch on lappy, taip password j***t*** tunggu sat terus click google chrome.
kuar aje logo bulat tuu jari nie tekedek kedek mata tengok atas amek new tab click book of face. tak sempat nak log in terus click new tab and type this URL belog.



full name tak da la makcik tahu, just B bukan nama sebenar aje makcik tahu nak.
Beeha Ben bukan anak Ben Ashaari yeah. 
uishh, nie first blog bile shemaa jejalan blog tau a.k.a blogwalking ! belanja meh cik Beeha :)
tengok sat belog dye 


usually my second tab at google chrome must be this person,


ini olang kaloo kalian ngak kenal sile la makan penampar sendiri :D
perlu ke bagy URL dye ha? korang google aje cik epal dah tertera macammacam lorhh.
but, bagy aje laa, mane tau jari tuu malas nak berjumpe ngan mr.google. 
nah ! amek nie !

this one plak belog more about fashion laa. pernah aje beli inner kat dye, chantek ! the person also cun melecun !


tak yah cite pon korang dah kenal kan ? memang terang bersuluhkan lampu lappy tunjuk about hijab, fashion n makeup. so, jejalan aje la belog ayun nie.


Maria Elena is Greek Helen. tak faham? ak pon tak tau nak ckap macam mane dah, sebab dye nie memang pelik. kaloo dah URL pon gini http://peliks.blogspot.com/ , ngak tahu bilang ape dong !



the meaning? meaning la sangat cik atiqaa. meaning kau hanya akan tau lepas SPM anty yeah :)


yeah, nie adek ak pnye belog. satusatunya adek yang ak ade, nobody else. belog dye? 
smart la dari ak, yela kaloo dah duapulohempat jam merewang belog orang laen, 
mane tak perfect belog dye kan?
tak caye jom tengok jap. http://atiqaazuki.blogspot.com/
dye nie rajin la update belog tapy dye sentiasa jeles ngan ak. why?
 because viewer ak lagy ramai dari dye and si kacak jelita ak lagy bnyak dari dye. hahaha
 padahal dye yang rajin update. opppss. termegah plak :P

2 comments:

Beeha B. said...

eh, Blog ku??? agaggaga...

shemaa masyii said...

yeah. belog kamuu :)