July 21, 2011

BELI BELAH JOM !

dah hampirhampir nak ryaa nie, korang mesty syiok mule laa nak tempah biskut raya ituu, biskut raya ini.
kat sini, ak nak korang tukar laa selera korang tuu, selaloo bagy orang makan biskut raya aje kan? skunk nie korang bagy selera diaorang makan chocolate homemade pulak. sedap n memuas haty orang yang datang berkunjung ituu penting kan? :)

nie ak bagy contoh sikit bentuk and color yang bole menarik perhatian korang laa.








ada bnyak lagy kaloo korang nak, bole aje order dekat ak. kaloo nak seelok elok nya order 2 atau 3 minggu lebih awal. harga? tak mahal laa, berpatutan ajee. flavor dye? cokelat laa, ape lagy. and kaloo korang nak filling atau inti dalam cokelat tuu pon bole. antara contoh filling tuu adalah oreo, kismis, badam, dan juga kacangkacang :) order jom.

kaloo korang yang nak bagy untuk door gift event pertunangan ke, bufday party ke, atau pon korang nak bagy door gift untuk mase akak atau abang korang kawen, pon bole. selaloo nye orang bagy bunga telur tambah kuehkueh kan? tapy korang makan ke kuehkueh tuu bagy habis? mesty tak kan. jangan membazir, korang cube bagy door gift cokelat nie, mesty habis laa, cokelat kan, sape yang tak terliur.

nie contohcontoh bekas kaloo korang nak order laa. siap riben lagy kami ikat bagy comeycomey.

 untuk 2 cavities cokelat :)

 untuk 8 cavities cokelat :)

 untuk 9 cavities cokelat :)

 untuk 3 cavities cokelat :)

 untuk 4 cavities cokelat :)

 untuk 10 cavities cokelat :)

 untuk 16 cavities cokelat :)

untuk 12 cavities cokelat :)

untuk 35 cavities cokelat :)

selaen itu, korang nak order untuk jenis lolipop pon ada juga, kaloo nak hurufhuruf timbultimbul untuk tulis i love u ke, pon ada laa. untuk maklumat lebih lanjut, bole laa email dekat shema_masyi@yahoo.com atau pon post dekat wall fb nama shemaa masyii atau pon lebih senang komen aje kat sini nak tanya. senang kan? 

5 comments:

Namee Roslan said...

aaaaa,sedapnya. kalau buat wedding gift! :)

shemaa masyii said...

yup. memang sangat sedap. makan sendiri pon bole, order jom :)

Apple Zara said...

Perghh, sedap nya. haha.

shemaa masyii said...

:) sedapp gilerrsss :)

iman said...

hai :)

i taged you in my blog .

http://btb92.blogspot.com/2011/11/taged-11-things-benda.html

#iman terliur tengok cokelat tuu . owhh, thanks sebab follow belog iman :)